A REVIEW OF ی آنفولانزا

A Review Of ی آنفولانزا

A Review Of ی آنفولانزا

Blog Article

اگرچه ویروس‌های آنفولانزا هر سال ویژگی‌های آنتی ژنی خود را تغییر می‌دهند، اما علائم کمابیش همیشه ثابت می‌مانند.

در  بررسی‌های  انجام شده مشخص شده که ویروس آنفلوآنزا عامل ۱۰ درصد مراجعات سرپایی کودکان به کلینیک‌ها و علت ۶.۵ درصد بستری‌های کودکان با عفونت‌های تنفسی بوده است.

از مهم­ترین علائم ابتلا به ذات الریه تب ۴۰ درجه­ی سانتی­گراد و سرفه با خلط سبز یا خونی می­‌باشد. برای درمان این بیماری از دارو­های زیر استفاده می‌­شود:

آنفولانزا بیماری جدی‌تری است که در برخی مواقع می‌تواند حتی کشنده باشد. ازاین‌رو شناخت علائم بیماری آنفولانزا ضرورت دارد. در این مقاله به بررسی شایع‌ترین علائم آنفولانزا و راه‌های پیشگیری و درمان آن می‌پردازیم.

از رایج ترین علائمی که در اثر ابتلا به آنفولانزای جدید بروز میکند، آبریزش بینی، عطسه مداوم، سردرد، دردهای عضلانی و سرفه های خشک است.

در صورت عدم انجام واکسیناسیون برای این افراد، بخشی از آنها به آنفلوآنزا مبتلا شده و علاوه بر  اختلال در  عملکرد و غیبت در محل خدمت، ریسک انتقال عفونت به بیماران  تحت مراقبت‌شان نیز وجود دارد.

سلطان علیان ادامه داد: در عین حال دومین گروه در معرض خطر این بیماری کسانی هستند که در معرض ابتلا به نوع شدید این بیماری قرار دارند. یعنی افرادی که ابتلا به آنفلوآنزا در آنها می‌تواند منجر به بستری  یا مرگ و میر  در این افراد شود. این گروه از افراد شامل کودکان زیر شش سال، البته به جز نوزادان زیر ۶ ماه، افراد مسن بالاتر از ۶۵  سال، زنان باردار، بیماران دچار نقص ایمنی، بیماران دیابتی، مبتلایان بیماری‌های تنفسی مانند آسم، مبتلایان به بیماری‌های قلبی عروقی و افرادی که دچار چاقی مفرط هستند، می‌شوند.

رژیم غذایی کتویی یا کتوژنیک به برنامه­‌ی غذایی گفته می­‌شود که در آن میزان استفاده از کربوهیدرات بسیار کاهش یافته و به حداقل می­‌رسد و میزان چربی دریافتی به میزان زیادی افزایش می‌­یابد.

برای صحبت با پزشک نیاز به مراجعه حضوری نیست! در سامانه‌ی دکتر ساینا می‌توانید در هر زمان و هر کجا از بیش از ۲۵۰۰ پزشک و روان‌شناس متخصص مشاوره فوری متنی، صوتی یا ویدیویی دریافت کنید.

اما برعکس بیماری سرما خوردگی، آنفولانزا می تواند منجر به بروز بیماری­‌های شدیدی مانند ذات الریه یا عفونت های باکتریایی شود.

نوشیدن مایعات فراوان و استراحت واکسن آنفولانزا هلندی کافی به بهبود علائم بیماری کمک می‌کند. درمان و اقدامات خانگی برای کنترل علائم آنفولانزا عبارت‌اند از:

عوارض واکسن آنفولانزا در کودکان و بزرگسالان: عوارض جانبی و علائم استفاده از نوع اول واکسن آنفولانزا بسیار به بیماری سرما خوردگی شبیه می‌­باشد.

علائمی مانند سرفه مولد همراه با خلط، تب بالا و تنفس دشوار و دردناک باید فرد را وادار کند که به سرعت به پزشک مراجعه کند.

همه ­چیز درباره گرگرفتگی بدن و راه ­های درمان آن ۱۴۰۰-۰۳-۰۹ برای درمان آنفولانزا نوع ای علاوه بر استراحت کافی و خوردن مایعات، باید از داروهایی نظیر ؛

Report this page